Suhana Isteriku Sporting

27th January 2016 | Cat: Cerita Lucah | 81511 Views | No Comments

Perkahwinan aku dengan Suhana (28) sangat bahagia. Aku merasa amat bertuah kerana dapat memperisterikan wanita secantik dia. Suhana wanita bertudung yang putih mulus, buah dada dia ber size 38G. Ukuran badan Suhana 38-27-38. Semenjak dia mengandung ni, buah dada dia menjadi bertambah besar, dulu nya 35G sewaktu mula berkahwin kini 38G bila baru lepas bersalin, penuh dengan susu.
Sepanjang 3 tahun perkahwinan, kami telah dikurniakan 2 orang cahaya mata, anak kami yg bongsu masih berusia setahun setengah. Kerjaya isteriku sebagai jurumekap atau orang panggil mak andam pengantin memang selalu membuat dia outstation ke serata negeri. Kebanyakan tempat memang dia drive sendiri sorang2.
Aku memang risau, tapi aku pun ada kerja kat pejabat. Walaupun ketika hamil anak kedua pun, dia drive sendiri ke kenduri kahwin hingga ke Ipoh, Melaka,etc. Kami stay di KL.
Suhana memang ada ijazah sarjana di Uitm namun dia lebih suka bekerja sendiri. Mungkin kerana aku agak berjawatan di pejabat. Gaji aku je dah cukup untuk dia jadi suri rumah sepenuh masa.
Hubungan seks dengan isteriku tak pernah bosan, cuma nya aku kerap berfantasi bila bersamanya. Aku selalu membayangkan yang dia bersetubuh dengan lelaki lain. Bila berfantasi tu nafsu seks aku jadi membuak-buak. Fantasi ni memang aku pendam sendiri, takut diceritakan pada Suhana nanti dia fikir ape pulak kan? Jatuh la kreadibilitu aku sebagai suami. Aku selalu membayangkan Suhana disetubuhi oleh lelaki tua,india atau mat mat rempit. Aku memang turn on sangat jika Suhana di fuck oleh lelaki2 ni.
Aku sangat menjaga kreadibiliti ku sebagai suami hingga pada 1 kejadian tu, sorang budak, jenis mat mat rempit send dekat bini aku pic batang dia. Aku amat stim sebenarnya sambil berfantasi bini aku di rogol sekumpulan Mat rempit. Namun lain yang keluar di mulut aku. Aku suruh isteriku delete je gambar tu.
Then aku mula mencari dildo dalam ebay. Aku mula menggunakan dildo setiap kali berhubungan seks dengan Suhana. Mula2 dia agak terkejut, namun setelah beberapa kali, Suhana pulak yang mintak2 nak kan dildo.
Bermula sekadar suka2, aku mula mengajak Suhana menonton video lucah di laptop ku setiap kali ingin berhubungan seks. Tajuk yang selalu adalah gangbang dan threesome mmf. Suhana yang sebelum ini tidak berminat pada porn, kini mula berminat setelah aku membelikan dia dildo.
Aku mula berani menceritakan fantasiku pada Suhana. Aku agak terkejut kerana dia melayan fantasi aku. Satu malam tu aku suruh dia ceritakan fantasi dia fuck dengan pengantin lelaki. Berdenyut kote aku dengar cara dia cerita punya details and macamana supaya diorang tak kantoi.
Aku: Sue pernah buat betul2 ye?
Suhana: Eh.. Mana ada. abang ni, tadi dia yang suruh fantasi. Sue fantasi la..
Aku: Tapi kalau Sue terbuat betul2, Sue kena bagitau abang tau.. Jangan sorok ape ape pun dari abang.
Aku menasihati Suhana sambil men ‘tit fuck’ buah dada Suhana yang putih mulus itu.
Kemudian Suhana menceritakan bagaimana dia dirogol oleh pakcik2 tua di kenduri. Tak tahan dengan fantasi dari bibir seksi Suhana, aku melancapkan kote ku di buah dada Sue, melaga-laga kan kote ku pada buah dada Sue, apabila tiba masa untuk terpancut, aku suakan koteku kedalam mulut comel Sue. Aku memancutkan air mani yang pekat dan banyak hingga Sue tersedak dan menadah tangan menakung air mani yang keluar. Aku kemudian menyuruh Sue menelan semua air mani itu.
Aku ada terbaca no fap thread di forum body building. Antara kelebihan no fap adalah kita akan horny sepanjang masa. Buat seks pun tak boleh pancut. Kena tahan. Pancut hanya sebulan sekali bila air mani dah banyak dan full tank.
Aku mula tidak fap. Kami juga semakin jarang berhubungan seks kerana aku semakin busy di pejabat. Sejujurnya aku akui, Suhana memang wanita yang amat cantik. Aku tak pernah terfikir nak curang, betapa cantik nya dia. Aku puas hanya pada Suhana.
Pada bulan pertama memang Suhana merungut mengapa aku tidak lagi memancutkan air mani ku pada tetek nya yang putih ranum. Selepas Sue mendengar penjelasanku, dia ok.
Kalau dulu aku selalu berpesan pada isteri ku Suhana supaya melabuhkan tudung, kini aku sendiri menyingkap tudungnya supaya tidak menutup buah dada. Biarkan buah yang ranum itu dipandang lelaki lain. Aku mula membelikan half cup bra pada Suhana dan baju kurung dan kebaya yang ketat dan see thru. Aku selalu berpesan pada Suhana yang ini semua ‘teasing’ je, jadi jangan curang.
Sue: I pakai seksi macam ni kalau lelaki lain datang and ramas breast I macam mana?
Suhana mengomel pabila aku menyingkap tudungnya supaya tidak menutup buah dada
Aku: la, biar la dia ramas bukan luak pun
Aku berseloroh sambil memicit2 buah dada isteriku.
Suhana akan pergi ke Ipoh hari ni, keluarga angkatnya semasa di Uitm dulu mengadakan majlis perkahwinan. Dia akan bermalam di rumah keluarga angkat nya. Yang akan berkahwin adalah pengantin perempuan, Lili(22) adik angkat Suhana.
Sampai disana Suhana sms pada ku.
Sue – Nk pegi shopping skit dgn pengantin.
Aku – Pengantin lelaki ada sama?
Sue – Ye lah. Lili dgn Khairul.
Aku – Jangan fuck dengan Khairul
Suhana tidak membalas sms ku. Setengah jam kemudian baru dia balas. Sue menghantar gambar MMS. Dia, Khairul dan Lili sedang membeli belah.
Sue – Em..Handsome juga Khairul. Tau tak abang Rul belanja Sue tudung cantik.
Darah aku jadi menyirap bila Suhana puji Khairul begitu. Dah panggil dia Rul, dah macam kawan lama pulak! Tapi bila aku tatap balik gambar tu lihat Sue berjalan beriringan dengan Khairul aku jadi stim. Bini aku tu dah la pakai baju kuning lengan panjang yang ketat, seluar pulak jeans ketat…mencanak2 kote aku di pejabat.
Aku – Kalu dia hensem sgt pegi la fuck dia.
Aku dengan niat nada nak merajuk, kali ni laju dia reply
Sue – Btul ni abang nk Sue fuck Khairul? ok kejap Sue mintak no fon dia. Malam ni Sue fuck dengan dia.
Aku jadi cuak tambah stim. Patut ke aku teruskan permainan ni atau aku patut kembali jadi suami yang baik?
Aku – Jangan la sayang..abang gurau je.
Suhana tidak membalas terus, setengah jam kemudian baru dia balas
Sue – Haa.. tahu pun. Sue dekat rumah Lili dah.
Aku tak sanggup kehilangan isteri aku. Biarla fantasi jadi fantasi.
Malam tu tah kenapa lepas mandi and baring tgk tv aku jadi stim balik. ni mesti sebab kan oleh ‘no fap’.
Aku sms Sue, buka topik Khairul balik.
Sue – Abang tau tak tadi masa kluar shopping Khairul tepuk punggung Sue… taktau la sengaja atau tak, masa jalan sebelah dia.
Aku – tepuk punggung je? dia ada ramas tetek sayang tak?
Sue – Ramas xde la..tapi dia selalu tenung je breast Sue. Macam nak terkam!
Aku – Sayang nak tak fuck dgn Khairul?
Aku sengaja bagi soalan cepu emas.
Sue – Nak..dia handsome,tinggi
Aku – Hey!! jangan la sayang!
Sue – Ha…tahu pun! tanye lagi bukan2
Aku – Tapi abang benar kan dia hisap tetek Sue.
Sue terus call aku.
Sue: Abang.. betul ke apa abang cakap ni?
Aku: Ye la sayang. tapi ringan2 je tau..
Masa ni aku dah stim habis. aku dah la tgh tengok porn kt laptop.
Sue: Khairul ada kat rumah Lili sekarang ni.. dia tengah tolong kemas kemas.
Aku: Sayang..pergi la fuck dia… panggil dia masuk dalam kereta you, biar dia hisap tetek u dalam tu.. snap pic MMS abang ok?
Sue: ok.. tapi abang ok ke Sue buat macam ni?
Aku: Abang nk Sue fuck dia. tapi jgn penetrate tau… ringan2 je.
Sue berjalan ke dalam bilik tempat tiada orang untuk meneruskan perbualan kami.
Sue: Macam bj?
Aku: Bj, tit fuck, french kiss, semua la..cuma jgn penetrate ok?
Sue: ok abang. Sue cuba. kejap tau.
Sue mematikan talian dan aku berdebar2 menunggu apa yang akan terjadi seterusnya.
Sejam kemudian aku mendapat satu MMS!!!!!! Berdebar2 aku click utk melihat apa agaknya gambar isteriku hantar!
Mencanak kote aku apabila melihat isteri aku masih lagi bertudung bawal,menyelak baju dan bra dia menampakkan teteknya yang putih ranum. Sue tersenyum memandang kamera sambil buah dada kiri nya dipicit tangan lelaki yang besar hitam dan berbulu.
Gambar kedua! Sue yang masih bertudung bawal selfie sambil Khairul menyelak baju dan bra sambil menghisap dan memicit buah dada Sue.
Gambar ketiga! Sue sedang bj batang Khairul
Aku cepat2 call Suhana. Ketika dia angkat kedengaran suara Khairul sedang asyik menghisap tetek isteriku.
Aku: Sayang!!
Sue: Abang..Rul tgh hisap susu
Aku: Sedap sayang?
Kedengaran suara Khairul menyuruh Sue sesuatu
Aku: Kenapa sayang?
Sue: Rul nak penetrate from behind, boleh tak abang?
Aku: Dalam kereta tu?
Sue: Yea…dia dah alih seat ni uhmm…sedap abang..
Aku: Boleh sayang.. jgn matikan talian.
Malam tu aku menikmati bunyi bontot/cipap isteriku berlaga dengan kote Khairul. plop plop plopp cup cap cup cap…Sue merengek agak kuat di dalam kereta.
Aku mendengar keseluruhan hubungan seks isteriku dengan Khairul. Dekat 1 jam Khairul men fuck Suhana. Dari pukul 10 hingga 11. Setelah selesai aku meminta isteriku menghantar MMS buah dada dia yang dipancut air mani Khairul.
*1 MMS received*
Aku membuka gambar itu dan hampir terpancut aku melihat isteriku masih bertudung bawal, bergambar topless berduaan sambil tersenyum dengan Khairul. Merah2 buah dada isteriku dalam gambar itu. Pasti puas Khairul kerjakan. Khairul memang lelaki yang bertuah. Aku lihat Khairul ni tidak la kacak pun, dia berkulit gelap, tapi jenis badan besar dan tinggi. Kote pun gemuk dan panjang, tu sebab bini ku suka.
Keesokan hari nya, hari majlis perkahwinan. Aku mengarahkan Suhana supaya pulang terus apabila selesai makeup pengantin. Tiada lagi seks dengan Khairul! aku cukup jelous sebenarnya. At least aku mesti berada di sana jika mereka have seks lagi. Aku pun agak busy di pejabat hari tu, jadi seharian memang aku tak SMS Suhana.
Suhana tiba di rumahku KL sekitar jam 8 malam. Agak lambat. Sebab selalunya kerja selesai jam 2 petang, jadi 5 petang patut sudah tiba.
Malam tu selepas kami selesai mandi dan dinner, sekitar jam 10 malam, ketika menonton tv aku cuba berbicara soal Khairul. Aku mahu Suhana ceritakan secara terperinci bagaimana dia boleh have seks dengan Khairul di dalam kereta.
Sue: Mula2 Sue SMS Khairul kata nak jumpa, di simpang jalan. Sue naik kereta Sue, dia naik kereta dia. Sampai di simpang, Khairul suruh Sue follow kereta dia. Sampai di sebuah restoran makanan, Sue parking and naik kereta dia..
Aku: Kereta dia tinted ke? Kereta apa
Sue: Kereta dia fully tinted kereta macam van MPV, memang betul2 gelap. Kami parking di sebuah shopping mall terbiar.. Khairul fuck Sue kat situ.
Masa ni Sue start blowjob aku.
Aku: oh. Jadi tadi kenapa balik lambat? Khairul fuck lagi?
Sue: Eh..takdelah abang, kan abang dah larang. Sue tak buat la.. Tapi Khairul asyik raba badan Sue je bila ada peluang. Pervert dia tu.
Aku: Raba? raba kat mana?
Sue: Raba and picit ramas breast Sue, dry humping, ramas bontot. Pantang takde orang pandang, dia buat.
Aku: Sayang dah lama kenal Khairul?
Sue: Khairul tu tinggal 1 kejiranan dengan Lili. Dulu masa program anak angkat, Khairul kawan dengan Sue sebab Sue rapat dengan Lili. Khairul tu bf Lili. Khairul memang suka tenung breast Sue sejak masa ni lagi. Program anak angkat tu 2 minggu aje, tapi kami keep contact. Khairul asyik minta Sue jadi kakak angkat dia, jadi Sue terima la Khairul dengan Lili jadi adik angkat.
Aku: Bertuah Khairul dapat fuck kakak angkat dia.
Sue: Abang lagi bertuah, boleh fuck Sue hari hari. Khairul dapat sekali jer.
Aku: Sedap tak Khairul fuck?
Sue: Sedap sangat bang..urmmm…Kote dia panjang macam dildo ni..
Sambil menjolok2 dildo ke cipapnya.
Aku stim sangat dengar ceritu Sue malam tu aku fuck isteriku kuat2. Tapi aku takkan pancut sehingga aku lihat sendiri bagaimana Khairul men fuck isteri ku.
Bersambung
Part 2
2 minggu sudah berlalu sejak Suhana di fuck Khairul. Setelah berbincang dengan Khairul melalui Whazup, Aku mengaturkan supaya Khairul men fuck isteriku sekali lagi. Tapi kali ini di hadapan ku, di rumah kami. Khairul memang bekerja di KL, jadi memang tiada masalah. Tarikh yang ditetapkan ialah bulan depan.
Sedang aku asyik melayan facebook, aku terpandang 1 profile ni, budak lelaki lagak2 mat rempit rajin benar mengomen dan men like gambar2 isteriku.
Aku: Sayang! sini kejap. budak ni sape?
Suhana yang ketika itu berada di dapur bergegas kepada ku.
Sue: oh, ni adik sedara ita, Ikram. Masa kenduri dekat Sri Gombak dulu tu..dia add Sue.
Ikram ni jenis budak lelaki 18 tahun yang fail SPM, gangster, hitam legam, kurus tapi ada otot badan keras, mat rempit streotype.
Aku: Sue bagi facebook kat dia?
Sue: Eh takde lah, dia add Sue dari Ita la tu.
Ita adalah kawan seuniversiti isteriku.
Nafsu mula menguasai ku…fetish aku memang mat rempit lanyak bini aku.
Aku: Sayang, ahad depan ajak Ikram fuck u sekali dengan Khairul nak?
Sue: Abang ni dah gila ke? dia tu budak lagi. Mat rempit pulak tu
Aku: Budak apa nya 18 tahun. I nak tengok sayang seks dengan mat rempit.
Sue: Abang ingat tak masa Sue report kat abang dulu yang ada budak send pic batang dekat Sue?
Aku: oh…ingat.. yang abang suruh delete tu kan.
Sue: Ikram ni la yang hantar!
Dulu memang aku amat strict soal ni..semenjak bini ku di fuck Khairul je segalanya berubah.
Aku: Abang nak Sue goda Ikram, send pic tetek Sue dekat dia.
Seminggu kemudian Sue MMS aku yang menyebabkan kote aku berdenyut2.
Sue – Abang, Ikram nak ajak sorang kawan dia sekali fuck Sue boleh tak?
*Attachment pic*
Gambar kawan Ikram bernama Zaini. Sederhana tinggi, agak gempal, hitam.
Aku setuju. Ini sememang nya fetish aku!!!! 3 orang lelaki, ni dah boleh dikategorikan sebagai gangbang.
Hari yang dinantikan pun tiba.
Malam tu isteriku memakai tudung bawal, shirt pink pendek berleher labuh menampakkan dada (senang nak singkap tetek) dan berseluar slack. Bra merah half cup di dalam baju.
Tepat jam 9.15 malam kedengaran bunyi 2 buah motor mat rempit yang menyakitkan telinga berhenti di hadapan rumah kami.
Aku membuka pintu, dengan wajah tersenyum jahat mereka bersalaman dengan aku. Budak lagi barely 18, macam budak form 5 je muka. Tapi muka memang gelap, gangster dan hitam takde cahaya iman langsung. Aku pelawa diorang masuk. Isteriku yang sewaktu itu sedang menonton tv memandang mereka sambil tersenyum kelat.
Ikram dan Zaini berjalan ke arah isteri aku sebaik je masuk dalam rumah. Eh diorang nak start rogol ke ape ni.
Ikram menghulurkan tangan untuk bersalaman dengan Suhana. Suhana memandang ke arah ku, aku memberi isyarat angguk. Lantas Suhana bersalam sambil mencium tangan Ikram. Mencanak kote aku. Bayangkan la, Suhana tu 10 tahun lagi tua dari Ikram, tapi dia yang cium tangan Ikram? Sense of respect tu macam dah takde. Aku jadi horny sangat. Suhana kemudian mencium tangan Zaini pula, bagaikan isteri diorang pulak lagaknya.
Bimbang terjadi early fucking scene, aku mengajak rempit 2 orang tu supaya makan malam dulu sementara menunggu Khairul sampai. Tak lama lepas tu Khairul sampai. Kami makan sambil berborak. Suhana ligat berborak dengan rempit 2 orang tu. Ibarat seorang guru, Suhana menasihati mereka supaya sambung belajar. Cewah, aku dalam stim memandang je bini aku bersyarah. Dalam hati aku..belajar la sangat sayang, lepas ni menjerit2 la kau kene fuck dengan budak 2 orang tu…
Selesai makan aku mengisyaratkan supaya isteriku mengemas meja. Semasa di depan tv dengan Khairul, terdengar riuh rendah di dapur. 2 orang rempit itu gelak2. Kemudian Suhana datang kepadaku dan Khairul dan memberitahu yang Ikram dan Zaini meraba tetek dia di dapur. Mencanak aku dengar. terus aku keluarkan kote aku yang tegang di depan tv lantas menyuruh Suhana BJ. Khairul mengikut aku mengeluarkan kote. Suhana menghisap kote ku dan Khairul berganti-ganti. Gangbang bermula apabila Ikram dan Khairul menyertai men fuck Suhana.
Bermacam aksi mereka lakukan(semua tanpa kondom, Suhana nk begitu, kondom tak feel katanya), dari tits fuck, face fuck, doggie, missionary, dan aksi threesome seperti. Suhana menghisap batang Khairul, Ikram doggie dari belakang dan missionari dari depan, Zaini sibuk menghisap dan meramas tetek isteriku.
Zaini yang sedang sedap menyonyot puting isteriku menjadi bertambah gembira bila dapat merasai susu badan Suhana. Digomol2 tetek Suhana dengan lidahnya, kejap buah dada kiri, kejap kanan, Zaini hisap macam bayi yang kelaparan..aku menahan kote supaya jangan pancut…jangan pancut… bayangkan.. melihat sendiri di depan mata, isteri yang masih bertudung diperlakukan sedemikian rupa oleh budak 18 tahun..budak lagi dah dapat fuck bini orang.. bini aku..
Zaini menghisap sambil meramas buah dada isteriku dengan buas. Untuk mengeluarkan susu badan Suhana, Zaini memicit dan menghisap buah dada kanan dan kiri secara berganti ganti. Mulut Zaini penuh dengan susu badan Suhana. Lepas tu Zaini bangun dan terus cium mulut Suhana sehingga isteriku itu terpaksa merasa air susu badan sendiri. Setelah puas mengulum lidah Suhana, Zaini menjilat2 keseluruhan muka isteriku yang comel itu. Kemudian Zaini kembali menggomol tetek Suhana dan menghisap susu dada yang masih ada.
“Kenyang dapat hisap susu tetek” kata Zaini sambil mengajak Ikram yang sedang asyik menhentam mulut comel isteriku untuk merasa susu badan Suhana. Ikram menggila mendengar ajakan Zaini dan terus menerkam buah dada Suhana. Dipicit2 buah dada Suhana sehingga susu terpancut-pancut keluar, aku terpaksa melarang kerana anak bongsu kami yang berusia setahun setengah masih memerlukan susu ibu, jadi Ikram tak boleh membazir susu dengan memancut2 kan saje. Zaini menjolok mulut comel Suhana dengan batang kotenya dengan perlahan2 kemudian makin laju, kepala Suhana di sorong tarik berulang kali.
Puas mengerjakan muka comel Suhana, Zaini meminta bertukar posisi dengan Khairul yang sedang galak menghisap cipap Suhana. Kote Zaini sudah cukup keras. Perlahan2 Zaini memasukkan kote dia ke dalam cipap isteriku dan memulakan sesi sorong tarik berulang kali. Semakin lama semakin laju. Suhana menjerit2 kesedapan.
Mereka bertukar posisi, kadang2 Ikram fuck cipap isteriku, kadang2 hanya bermain tetek dan kadang2 mengerjakan mulut comel isteri ku dengan batangnya.
Mereka berjaya memujuk isteriku untuk mencuba anal sex buat pertama kali. Menjerit2 isteri ku meminta belas kasihan pabila dihenjut2 sekuat hati oleh remaja lelaki yang 10 tahun lebih muda darinya. Disini aku terpaksa sound Ikram dengan suara jantan supaya memperlakukan isteri ku dengan lebih lembut. Ikram menurut perintah dan mengeluarkan kote nya dari bontot isteri ku dan memasukkan nya kedalam cipap.
Dan aku? aku hanya memegang video kamera aku dan merakam semua detik indah tu sambil kote mencanak2 menahan stim. Kadang2 aku akan sua kan batang ku ke mulut Suhana sambil cipapnya dikerjakan mat mat rempit.
Bayangkan lah betapa stim nya aku! Isteri yang aku sayang setiap hari, yang aku cium peluk setiap hari tu kini hanya bertudung bawal dan bertelanjang bulat di hadapan 3 lelaki. 2 dari lelaki tu layak digelar adik, Suhana sebaya guru sekolah Ikram dan Zaini. murid itulah men fuck cikgunya tanpa belas kasihan. Istilah hormat tiada lagi.
3 jam Suhana di fuck malam tu, tudung bawal masih setia di kepalanya, nampaknya ketiga-tiga mereka juga cukup ghairah men fuck wanita bertudung, fetish mereka sama seperti aku jugak.
Sudah jam 1.15 pagi tapi masih lagi tiada tanda2 untuk Ikram dan Zaini untuk berhenti. Khairul sudah berhenti dan hanya melihat isteriku di lanyak 2 orang mat rempit itu.
“Budak muda, stamina bagus lagi, memang lunyai la bini ko bro”, Khairil berkata pada ku mengejutkan aku dari lamunan stim.
Baru aku sedar yang Suhana sudah tidak bermaya lagi, kelihatan dia betul2 penat tapi dia tetap melayan nafsu kuda Ikram dan Zaini. Suhana sudah berapa kali klimaks pun sudah tak terkira. Aku rasa bersalah pulak bila seronok tengok isteriku diperlakukan sehingga tidak bermaya. Aku terus sound diorang untuk berhenti dan pancut cepat.
Mereka stop dan melancapkan kote mereka di hadapan Suhana. Seorang demi seorang dengan penuh nikmat memancut kan air mani di tetek (Zaini), dalam mulut (Ikram) dan bontot (Khairul). Kesian aku lihat isteri ku, lunyai.. benar2 penat dikerjakan mereka. Mereka semua tidur bersebelahan isteriku yang dalam keadaaan penuh dengan air mani. Selesai mereka semua pancut, aku off video, lancap dekat mulut bini aku dan pancut dengan banyak nya.. Aku buka tudung isteri ku dan ucap ‘I love u sayang’ then ingat nak join diorang tido atas katil ni, tapi dah penuh bila Ikram dan Zaini memeluk erat isteriku. Jadi aku join Khairul tidur di sofa ruang tamu (luar bilik)
Pagi esoknya, Ikram dan Zaini sambung fuck bini aku dengan aksi threesome. Darah muda memang tak penat. Aku pun tak sedar bila diorang fucking, aku bangun jam 8.30 pagi diorang dah fucking dalam bilik air. Aku ambi handicam dan rakam je sambil menikmati breakfast. Mereka mulakan dengan mandi bersama, fucking kat situ. Then keluar dan keringkan badan bini aku. Then fucking atas katil. Kali ni Suhana di fuck tanpa tudung. Suhana mengikat rambut nya, cantik sangat dia berbogel di hadapan mat mat rempit tu sebelum di fuck bertubi tubi tanpa belas kasihan dan rasa hormat pada wanita yang lebih tua. Suhana 28 tahun, tua 10 tahun dari mat mat rempit muda tu yang masih 18.
Suhana di fuck bermula pukul 8.30 pagi hingga 10.30 pagi. 2 jam dia di fuck mat rempit pagi tu. Ikram memancutkan air mani yang banyak ke tetek Suhana manakala Zaini memancutkan air mani pekat ke dalam tekak Suhana. Suhana kemudian berbogel bersama mereka menonton tv. Aku menyerahkan tudung bawal kepada Suhana supaya dia menutup dirinya. Hanya bertudung, tapi bertelanjang bulat menampakkan buah dada putih ranum. Pemandangan indah itu dinikmati Ikram dan Zaini.
Aku sebenarnya cukup terangsang even melihat 2 mat rempit tu berborak dengan isteriku. Inikan pula fucking. Antara perkara kecil yang buat aku stim ialah bila diorang hanya menggelar Suhana dengan nama Sue saja. Sedangkan aku diorang panggil abang. Secara respect nya patut diorang panggil Kak Sue kan? tapi bila diorang dah dapat fucking isteriku, sense of respect dah takde. Dan ini membuatkan aku stim..
Dalam jam 11 tengahari mereka pulang. Khairul pulang jam 8 pagi lagi sebab dia kerja. Aku? ponteng kerja pagi ni sebab nak tengok mat rempit lanyak bini aku..sedap nyerr..
Aktiviti seks kami berterusan hingga kini. Sudah 7 bulan. Hampir setiap hujung minggu isteriku akan di fuck oleh mat mat rempit dan Khairul (Kecuali waktu busy je tak gangbang. Dan ada waktu nya aku dan isteri nak jadi baik balik, tapi hanya sementara saja. Bila dah stim tu gangbang fuck je yang memberi kenikmatan pada kami. Memang banyak kali isteri aku kena fuck dengan diorang..bertuah mereka) Kami tak tukar sex gang, masih mereka sebab kalau ramai sangat privasi tak terjaga.
Aku dan isteriku Suhana mungkin nampak normal di mata masyarakat, isteriku adalah wanita bertudung, bukan freehair. Suhana memang popular di kalangan rakan2 nya kerana dia cantik dan peramah. Aku sangat stim apabila melihat Suhana mengenakan baju kurung dan bertudung bawal. Siapa sangka di sebalik kain baju kurung yang melapik buah dada Suhana, dari masa ke semasa ada mat mat rempit yang akan menghisap buah dada yang masak ranum itu. Tamat

Lucah Lain:

  • www melayu isteri gatal tube8 com
  • cerita guru king malayu
  • gambar porn sekolah menegah
  • cerita cikgu malayu king
  • dirogol orang tua gila sex
  • diari nurul porn tube
  • budak melayu xxxxsex 15
  • matmat www xnxx com
  • mak usu tetek montok punggung tembam
  • nanak tua main sex
  • cerita guru wanita king malayu
  • biras yang sporting roman
  • 3gpking cerita melayu sumbang mahram
  • cerpen berahi isteriku di rogol depanku
  • pom tbue budak suka isteri sex
  • cerita lucah remaja perempuan dengan remaja cina
  • kuda rogol awek japan
  • xxxxxxxx hd nepali pac sal umt
  • blog yamani saleem
  • fantasi akak bra merah

Lucah Lain:

  • www melayu isteri gatal tube8 com
  • cerita guru king malayu
  • gambar porn sekolah menegah
  • cerita cikgu malayu king
  • dirogol orang tua gila sex
  • diari nurul porn tube
  • budak melayu xxxxsex 15
  • matmat www xnxx com
  • mak usu tetek montok punggung tembam
  • nanak tua main sex
  • cerita guru wanita king malayu
  • biras yang sporting roman
  • 3gpking cerita melayu sumbang mahram
  • cerpen berahi isteriku di rogol depanku
  • pom tbue budak suka isteri sex
  • cerita lucah remaja perempuan dengan remaja cina
  • kuda rogol awek japan
  • xxxxxxxx hd nepali pac sal umt
  • blog yamani saleem
  • fantasi akak bra merah